Nieuws

Retailer IKEA neemt Privacy niet altijd serieus

Vandaag is bekend gemaakt dat IKEA een boete van 1 miljoen euro opgelegd heeft gekregen voor het bespioneren van werknemers. De rechter heeft besloten dat IKEA op onrechtmatige manier verkregen persoonsgegevens van werknemers bewaard.
FD het financieel dagblad over cybercriminaliteit

Cybercrime grijpt om zich heen

Door de enorme verscheidenheid aan technologie en bijbehorende beheersprocessen mist de moderne hybride IT-organisatie overzicht en ontstaan blindspots waardoor cybercriminelen kans zien toe te slaan.
iRisk Cybersecurity op Congres NoreaiRisk Cybersecurity

Het Norea & ISACA congres

Alle bedrijven verzamelen data die wordt gevoed aan de voor hen belangrijkste algoritmes. Kunstmatige intelligentie gaat hier vervolgens mee aan de slag...
iRISK en SISiRisk Cybersecurity

iRISK en SIS®

Onze schermen beginnen al vorm te krijgen… Wij zijn momenteel namelijk druk bezig met de UX en UI design van onze nieuwe SIS®-tool, welke wij binnenkort gaan lanceren.
iRisk Cybersecurity

COBIT 2019 & privacy processen

In de training ‘COBIT 2019 & privacy processen’ komt aan bod hoe je met Design Factors, een op maat ISACA privacy control framework kan ontwerpen.
iRisk Cybersecurity

Nieuwste mogelijkheden

Intergamma wilde meer weten over de mogelijkheden die Cobit 2019 biedt. Daarom hebben zij iRISK, als Cobit specialist en cybersecurity partner, gevraagd een training te verzorgen.
iRisk Cybersecurity

Cybersecurity oplossingen

De vraag naar doelmatige cybersecurityoplossingen in de retailsector groeit. iRISK cybersecurity loopt voorop in deze ontwikkeling en maakt ook een forse groei door.
iRisk Cybersecurity

Privacy Frameworks

De zekerheid dat uw organisatie AVG-proof is en dat u alle risico’s van privacybeheersing heeft afgedekt – dáár heb je Privacy Control Frameworks voor.