Nieuws

Cybercrime grijpt om zich heen

Door de enorme verscheidenheid aan technologie en bijbehorende beheersprocessen mist de moderne hybride IT-organisatie overzicht en ontstaan blindspots waardoor cybercriminelen kans zien toe te slaan.

Het Norea congres

Alle bedrijven verzamelen data die wordt gevoed aan de voor hen belangrijkste algoritmes. Kunstmatige intelligentie gaat hier vervolgens mee aan de slag...

iRISK en SIS®

Onze schermen beginnen al vorm te krijgen… Wij zijn momenteel namelijk druk bezig met de UX en UI design van onze nieuwe SIS®-tool, welke wij binnenkort gaan lanceren.

COBIT 2019 & privacy processen

In de training ‘COBIT 2019 & privacy processen’ komt aan bod hoe je met Design Factors, een op maat ISACA privacy control framework kan ontwerpen.

Nieuwste mogelijkheden

Intergamma wilde meer weten over de mogelijkheden die Cobit 2019 biedt. Daarom hebben zij iRISK, als Cobit specialist en cybersecurity partner, gevraagd een training te verzorgen.

Cybersecurity oplossingen

De vraag naar doelmatige cybersecurityoplossingen in de retailsector groeit. iRISK cybersecurity loopt voorop in deze ontwikkeling en maakt ook een forse groei door.

Privacy Frameworks

De zekerheid dat uw organisatie AVG-proof is en dat u alle risico’s van privacybeheersing heeft afgedekt – dáár heb je Privacy Control Frameworks voor.