COBIT 2019 & privacy processen

Na de succesvolle training ‘COBIT 2019 & IT-processen en controls’ bij een van onze klanten verzorgden wij afgelopen week de training ‘COBIT 2019 & privacy processen’ bij ons op kantoor.

In de training ‘COBIT 2019 & privacy processen’ komt aan bod hoe je met Design Factors, een op maat ISACA privacy control framework kan ontwerpen.

Na de uiteenzetting van de nieuwe (ontwerp)mogelijkheden gaven we uitleg over de concreet te nemen stappen voor het toepassen van de privacy controls binnen de operationele IT-processen in een organisatie. Aan bod kwamen o.a.: privacy governance processen, Agile software development, datalek-incidenten, security management en logische toegangsbeveiliging.

Ook geïnteresseerd in het volgen van een training over de nieuwste mogelijkheden van Cobit 2019 & Privacy?  Neem dan contact op met menno.borst@iriskit.nl

Na het volgen van de training ben je in staat om zelfstandig met behulp van COBIT 2019 een tailor made privacy control framework te ontwerpen, waarin alleen de privacy controls zijn geselecteerd die er voor jouw specifieke organisatie toe doen, zodat de operationele processen beheersbaarder blijven en de relevante onderdelen voor privacy onder controle blijven.