De vraag naar doelmatige cybersecurityoplossingen in de retailsector groeit

iRISK cybersecurity loopt voorop in deze ontwikkeling en maakt ook een forse groei door. Tijd voor een nieuw pand en uitbreiding van ons team. …https://bit.ly/2ROdyCy

Alweer enkele maanden geleden verlieten wij onze kantoorlocatie om ons te vestigen in De Hub in Alkmaar. Deze dynamische omgeving biedt ons de mogelijkheid om in de toekomst sneller en gerichter uit te breiden – en daarmee om nog beter in te spelen op de groeiende vraag naar slimme cybersecurity-oplossingen in de retail. Inmiddels hebben we ook Sharuga Kankatharan en Jasmijn Laan als nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Met hen kunnen wij nog beter onze business intelligence dashboards op maat aanbieden en specifieker maken voor security en privacyregels.

Kort na onze komst hebben we in ons nieuwe pand een presentatie gegeven aan #clubcaas over hoe we met onze SIS-tool retailers kunnen helpen hun gewenste risico’s doelmatig in kaart te brengen.

Op zoek naar een uitdagende baan in Cybersecurity bij jou in de buurt, of geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze dienstverlening voor u als bedrijf? Wij vertellen u er graag over in ons nieuwe pand in Alkmaar.